Choose language:   ENGLISH |   中文   |  MELAYU
 
IzzyMenu.com


AGENSI PEKERJAAN BASIS SDN BHD (249510-D)

Kakitangan Perunding Basis ditubuhkan pada tahun 2000, di bawah kumpulan syarikat Basis dan telah berkembang untuk menjadi syarikat perkhidmatan terulung di Malaysia, khususnya dalam pengambilan dan penempatan keperluan kakitangan bagi sektor korporat.

Syarikat kami dikenali umum sebagai RMS ataupun Pengurusan Perkhidmatan Piutang. Kami menyediakan perkhidmatan kutipan akaun tunggakan (institusi perdagangan dan hutang pengguna) kepada syarikat-syarikat di Malaysia dan antarabangsa, firma dan institusi kerajaan.

Pusat latihan kami berada di lokasi yang strategik di Kuala Lumpur, dan peserta boleh mendapatkan pelbagai khidmat pengangkutan awam seperti bas, teksi, LRT, KTM dan KLIA Transit. Bilik kami selesa, luas dan dilengkapi dengan peralatan latihan, yang bersedia untuk menempatkan sehingga 80 orang peserta.

Ini bukanlah tugas yang mudah. Tetapi dengan pangkalan data kami yang unik, berasaskan teknologi, kami berupaya untuk menguasai orang ramai bagi memenuhi keperluan pasaran. Kami sangat komited dalam membina hubungan jangka panjang dengan pelanggan kami. Syarikat kami berusaha keras untuk memberikan pekhidmatan kelas pertama dalam pengambilan pekerja.

Misi: “Jika anda tidak tahu ke mana hala tuju anda,walau siapa pun diri anda, sudah pasti anda tidak akan ke mana-mana.” Misi kami adalah menjadi pembekal sesuatu penyelesaian yang terkemuka dalam pengambilan pekerja, di mana perkhidmatan kami akan mengatasi cabaran dalam pengurusan sumber manusia yang semakin dinamik dan sentiasa berubah.

 Visi dan Misi
 Perkhidmatan
BASISNET JOBMARKET MALAYSIA 1000 MALAYSIA 1000 MALAYSIA 1000 Image Map
  Copyright © BASIS Group of Companies Best viewed at a resolution of 1024x768 with Firefox browser  
Share